CakeDeliver Kek 3D Penghantaran KL/JB/Penang Malaysia

Bagaimanakah saya menghapus akaun saya secara kekal?

Apabila anda memadamkan akaun anda, profil anda, alamat akan dikeluarkan secara kekal. Sekiranya anda ingin berehat, anda boleh melumpuhkan akaun anda buat sementara waktu.

Selepas anda memadamkan akaun anda, anda tidak boleh mendaftar lagi dengan nama pengguna yang sama atau menambah nama pengguna itu ke akaun lain, dan kami tidak dapat mengaktifkan semula akaun yang dipadamkan.

Untuk memadamkan / melumpuhkan akaun anda secara kekal:

1. Masuk ke akaun anda, klik Tetapan Privasi

2. Pilih pilihan dari orang kurang upaya atau padam dan masukkan semula kata laluan anda untuk mengesahkan.

3. Klik serahkan. Anda akan log keluar sebaik sahaja berjaya melumpuhkan / memadam akaun.

Kembali Pusat Bantuan

Adakah artikel ini membantu??127 orang mendapati ini berguna

Merancang kek anda sendiri secara dalam talian dengan pilihan tersuai

Bagaimanakah saya mendapat makluman teks dari CakeDeliver?